Zien wij u bij de beurs HOUTBOUW in stand 1.D097?

Tijdens de HOUTBOUW beurs in de Brabanthallen Den Bosch op 23, 24 en 25 mei kunt u ons vinden in stand 1.D097. Daar presenteren wij u de meest duurzame variant van houtskeletbouw.

De vraag naar duurzaam/circulair bouwen neemt steeds verder toe door de vele voordelen ervan. Houtwerf speelt op de vraag in door het assortiment verder uit te breiden met duurzame bouwmaterialen voor onder andere houtskeletbouw en aannemers. Naast de volledig biobased plaatmaterialen die al geruime tijd in ons assortiment opgenomen zijn, bieden we nu onder andere ook SLS hout en houtvezelisolatie aan. Bij de selectie van nieuwe materialen wordt er kritisch gekeken naar factoren, zoals prijs en milieu-impact. Zo maken wij het mogelijk dat u steeds meer duurzame materialen in nieuwbouw en renovatie projecten kunt verwerken. Tijdens HOUTBOUW presenteren wij u een voorbeeld van houtskeletbouw met de meest duurzame producten die wij direct uit voorraad kunnen leveren.

Wij gaan tijdens HOUTBOUW graag met u in gesprek hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn en samen circulair kunnen gaan bouwen. Zien wij u daar? Klik op deze link of onderstaande afbeelding voor gratis toegangskaarten.

Houtbouw beurs