Routebeschrijving

Wilt u onze locatie bezoeken en komt u met de auto? Wij zijn goed bereikbaar en verwelkomen u graag op onze vestiging in Zoeterwoude.

Onze adresgegevens zijn:
Houtwerf B.V.
Produktieweg 62-70
2382 PD Zoeterwoude

 

Vanuit Amsterdam via de A4

Vanuit Amsterdam voegt in op de A10. Houd links aan bij het Knooppunt De Nieuwe Meer en volg de borden E19/A4 richting Luchthaven Schiphol/Amstelveen/Den Haag. Neem afslag 6a-Zoeterwoude-Rijndijk en voeg in op de Rijksweg/N11 richting Zoeterwoude-Rijndijk/Alphen a/d Rijn/Utrecht. Sla linksaf naar de Burgemeester Smeetsweg (borden naar Zoeterwoude/Rijndijk). Sla de eerste weg linksaf u komt nu op de Industrieweg, in het verlengde ligt de Produktieweg. Wij zijn gevestigd op Produktieweg 62-70.

 

Vanuit Den Haag via de A4

Vanuit Den Haag voegt u in op de A12. Houd rechts aan bij het Knooppunt Prins Clausplein en volg de borden E19/A4 richting Amsterdam. Neem afslag 6a-Zoeterwoude-Rijndijk en voeg in op de Rijksweg/N11 richting Zoeterwoude-Rijndijk/Alphen a/d Rijn/Utrecht. Sla linksaf naar de Burgemeester Smeetsweg (borden naar Zoeterwoude/Rijndijk). Sla de eerste weg linksaf u komt nu op de Industrieweg, in het verlengde ligt de Produktieweg. Wij zijn gevestigd op Produktieweg 62-70.

 

Vanuit Utrecht via de N11

Vanuit Utrecht voegt u in op de A12 via de oprit richting Den Haag. Neem afslag 12a naar de N11 richting Bodegraven/Alphen a/d Rijn/Leiden. Houd links aan, rij door op de N11 en volg de borden Bodegraven-Centrum/Alphen a/d Rijn/Leiden. Sla rechtsaf naar de Burgemeester Smeetsweg (borden naar Zoeterwoude/Rijndijk). Sla linksaf naar de Industrieweg en vervolgens linksaf naar de Produktieweg. Sla de eerste weg linksaf u komt nu op de Industrieweg, in het verlengde ligt de Produktieweg. Wij zijn gevestigd op Produktieweg 62-70.