Over Houtwerf

3e generatie VerbeekHoutwerf is meer dan alleen een veelzijdige leverancier van hout, plaatmateriaal, parket- en laminaatvloeren en aanverwante producten. Voor veel van onze klanten zijn wij een verlengstuk van het bedrijf. Onze flexibele en oplossingsgerichte werkwijze ondersteunt de processen van klanten optimaal. Wij vinden het belangrijk dat we het elke dag een beetje beter doen, voor zowel onze klanten als de planeet. Duurzaamheid speelt daarom een belangrijke rol in onze activiteiten. Graag vertellen wij u meer over Houtwerf.

 

In de jaren ’30 is dhr. Verbeek in Leiden begonnen met de houthandel voor de voorziening van de lokale aannemerij als De Houtwerf. Het familiebedrijf is door de tweede en derde generatie uitgebouwd tot een internationaal opererende groothandel met voornamelijk houten bouwmaterialen voor binnen en buiten toepassing. Vanuit de vestiging in Zoeterwoude worden bouwmarkten, aannemers, industriële houtverwerkers en handelaren in heel Nederland en deels Duitsland beleverd. Daarnaast zijn er nog vestigingen in België, Frankrijk en China. Ondanks de groei is het familiegevoel onveranderd gebleven. Dit familiegevoel draagt bij aan de betrokkenheid van de medewerkers die er graag voor zorgen dat de klanten tijdig en vakkundig geholpen worden. ‘Wij zorgen ervoor’ is niet voor niets het motto.

 

Waar het om draait bij Houtwerf:

Over Houtwerf - samenwerkingDuurzame samenwerking – Een sterke en duurzame constructie

Wij gaan voor een langdurige, intensieve samenwerking met onze klanten en leveranciers. Dat houdt in dat wij meedenken en flexibel zijn waar nodig. Wij stellen alles in het werk om de continuïteit te waarborgen. Nu en voor de toekomst, want wij zetten vol in op een milieubewuste bedrijfsvoering. Dit ziet u onder andere terug in de ontwikkeling van duurzamere productlijnen. Meer over duurzaamheid bij Houtwerf leest u hier.

 

Over Houtwerf - optimale leveringOptimale levering – Altijd beschikbaar

Onze processen zijn dusdanig geoptimaliseerd dat snelle en fijnmazige levering vanuit een ruime voorraad mogelijk is. We bieden de mogelijkheid om verschillende producten in één partij te bestellen. Drop-shipment van grote partijen behoren ook tot de mogelijkheid. Beide dragen bij aan de efficiëntie en zorgen voor minder transportbewegingen, wat weer beter is voor het milieu. Wij bezorgen landelijk 1-2 keer per week. Dagelijks in de Randstad. Er kan tot 12.00 uur besteld worden voor levering de volgende dag.

 

Over Houtwerf - service en adviesService & Advies – Flexibel en oplossingsgericht

Houtwerf staat bekend om het snel en flexibel reageren op de klantvraag. Tevens zijn wij kennispartner voor onze klanten en leveranciers. Voor iedere klantgroep en productcategorie is er een specialist in huis die gepast advies kan geven over verkoop en toepassing. Het persoonlijke advies wat wij bieden wordt als zeer prettig ervaren door onze afnemers.

 

Houtwerf optimale levering

Visie

Een duurzame toeleveringsketen voor de (zelf)bouw mogelijk maken.

 

Missie

Ons team investeert in intensieve samenwerkingen met onze partners, zowel leveranciers, klanten als branchegenoten, om toe te werken naar een optimale bouwketen met zoveel mogelijk circulaire producten. Zo borgen we de continuïteit en maken wij duurzaam bouwen toegankelijk. Doordat wij ervoor zorgen, ontzorgen wij de klant.

 

Download hier onze bedrijfsbrochure.